2011. május 10., kedd

Eskuvo/naszut utinaplo - Csalad ujraegyesites Phuketen

Hetfo este megerkeztunk Phuketre, ahol vegre megkezdodott a csaladujraegyesites. Egy szuper resortban egy kis keresgeles utan vegre megtalaltuk egymast az teljes Werker csaladdal, Papival es Agival. Par jol megerdemelt esti sor utan vegre az agyat is megtalaltuk. Hetfo baromi hosszu nap volt...

Kedd reggel leutaztunk egy kicsit delebre, hogy Mamival es Gezaval is boldog karacsonyt, ujevi jokivansagokat, es par elbliccelt szuletesnapot bepotoljunk (augusztus ota nem lattuk egymas;). A resortjuktol nem messze egy rendkivul hozzaerto, es nem mellesleg angolul beszelo szabonal meretet vettunk az en eskuvoi oltonyomhoz... negy nappal az eskuvo elott, nem vagyunk szivbajosak. A delutant a helyi strandon toltottuk, ahol a fenypont a meduzacsipeseim mellett a parton boklaszo bebi-elefantok voltak.

Este vissza a resortunkba Papiekhoz, ahol vegre Orsi es Dorka is csatlakozott hozzank. Egy kivalo vacsora utan koktelozas a parton, ahol nem sokkal kesobb a teljes Janos csalad is ujraegyesult:)

Szerda reggel mi talalkoztunk az eskuvoszervezovel, hogy az utolso reszleteket is leegyeztessuk, pl hogy hol legyen az eskuvo:)
Delelott a majdnem teljes nasznep leutazott Koh Lone szigetre, ahol a kovetkezo egy hetet egyutt toltjuk. Remeljuk bekessegeben, boldogsagban es szeretetben.

Koh Lone sziget egyebkent kb egy fel merfoldre van Chalong varosatol, ahova long tail boattal lehet elsosorban atjutni. Ettol a romantikusnak, de egyuttal kicsit esetlen transzporttol kicsit tartottam. Be- es kiszallas koozvetlenul a vizbe tortenik egy rendkivul ingatag hajorol. Ezt mindenki szerencsesen kezelte, kiveve a noverkemet, aki par tequilla utan este 11kor kellemsebbnek talata a vizbe pottyanni a hajo helyett (bocsi Moni, ezt nem tudtam kihagyni;)).

Csutortok delben vegre Ildi is megerkezett, akinek iziben elinteztuk egy buvar vizsgat, hogy kesobb egyutt buvar-benoskodhessunk. A baratnok ejraegyesiteset kovetoen athajoztunk a Coral szigetre egy kis ejtozesre es halacskak kergetesere.

Pentekre beszerveztunk egy privat motorcsonakot a most mar teljes nasznepnek. Egy csdalatos napot toltottunk Phi-Phi szigetek korul - fantasztikus ido, jo tarsasag, motorcsnak, nocik, halak, tavoli strandok, senki sem volt tengeribeteg, es csak egy leegesrol szoltak a hirek. Nem rossz. Ha a csalad tobbsege is legalabb annyira elvezte ezt a napot, mint mi, akkor teljes a boldogsagunk.

Holnap eskuvo, pfuuu.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztok Világjárók!

Végre újraéled a blog. További nagyon sok szép látnivalót kívánunk, vigyázzatok Magatokra!

Puszi

" A "