2011. május 10., kedd

Eskuvo/naszut utinaplo - Day 0, indulas

Aprilis 17, vasarnap reggel, repulon Sydney fele. Dori a valamon szunyokal, en blogot irok, es kozben egy berlini filharmonikus koncertet hallgatok. Utobbirol nem tudom eldonteni, hogy megnyugtat vagy idegesit.
A utolso ket hetunk rendkivul elfoglalt volt eskuveszervezessel es munkaval. Ot hetig leszunk el (leirni meg bizseregtetobb, mint kimondani:)), igy jopar regotta fuggo munka-mokat be kellet fejeznem es kicsit elore is dolgozni. Barcsak mindig olyan hatekomy lennek, mint az utolso par napomon. Pentek otkor hirtelen elfogytak a betuk a billentyuzetemrol, es ott termett elottem egy sor. Egy oraval kesobb egy biliard teremben volt talalkozom nehany barattal: Legenybucsu! Egyszer ennek is elerkezett a napja. Oszinten szolva, aznap este a hatam kozepere sem kivantam az egeszet a faradsag miatt. Egy nagyon jo vacsoraval kezdodott a vesszofutasom. Aztan at kellet oltoznom egy mellekhelyisegben... remelem senki sehol nem fog latni kepeket. Az este tobbi resze nem nyilvanos. Amit esetleg hallotok, annak meg az ellenkezoje sem igaz. Volt par zavarba ejto elmeny az este folyaman, de a primet az vitte, hogy a Dorival ketszer is osszetalalkoztunk. Nem szandekosan. Neki is epp akkor volt a lanybucsuja:) Szombat delelott masnappal telt, delutan rohangalas a varosban, este pakolas.
Harom ora alvas utan taxiba be, repuloteren ki, problemaskoodas a csekkolasnal (Denk Doribol Denke lett a jegyen), repulobe be, Sydney-ben ki, repulobe be, 10 ora repules, este 11kor erkezes Bangkokba egy 25 oras nap utan.

Nincsenek megjegyzések: