2007. december 3., hétfő

Hivatalosan nyar

Sziasztok,

Szombat ota hivatalsoan is nyar van, otthon pedig tel. Az ido szerencsere mar hetek ota az evszakhoz illoen viselkedik, ugyhogy minden elismeresem az idojarase. A mult het nem meglepoen munkaval telt, de megint ugy elrepult, mintha csak egy napig tartott volna.
Penteken Dori este dolgozott, valami ceges partit rendeztek. A Julcsaekat is beszervezte, ugyhogy harman mar nem kelett megszakadniuk. En addig a kollegaimmal soroztem. Az irodamban valami Movember nevu esemeny alkalmabol pentek esti iszogatast rendeztek, ami most nem csak este hetig tartott, hanem egeszen ejfelig osztogattak az ingyen piat. Persze ezt ezt mindenki az utolso cseppig kihasznalta:) Hajnalban bementem a hotelba a Dorit osszeszedni, de inkabb forditva tortent, o szedett osszer engem. Szo szerint allva elaludtam.
Szombaton talakoztunk egy svajci ismeros parral, akik eppen egy oceaniai korut kellos kozepen szussznatak egy napot Wellintonban. Sajnos csak egy orank volt, mert mar utaztak is a Deli szigetre. En inkabb hazakuldtem volna oket, es elkertem volna a kompjegyuket:) Ugy is csurig voltak mar elmenyekkel. Delutan meg elmentunk vasarolgatni. Visszacsereltuk a turacipomet, mert lejott a talpa. "Sajnos" ugyan olyan bakancs mar nem volt a boltban, igy egy sokkal dragabbra csereltek ki rafizetes nelkul.
Vasarnap a Botanikus kert mellett karacsonyi vasart rendeztek. A Vorosmarthy terhez hasonloan mindenfele kis szines bizbazt arultak, csak itt nem volt forralt bor, mert azt senki nem issza 25 fokban. Az alkalmohoz illoen a vasaron nem betlehemi dalokra, es meg csak nem is a Last Chrismast orkzoldre szorta a penzt a nep, hanem valami del-amerikai pansipos indianok kergettek engem az oruletbe. Szerintem egyenesen a Balaharol zavartak oket ide. Delutan lementunk a partra kosarazni. Sajnos a lanyok ki lettek turva a jatekbol, mert rajtunk kivul csak komolykodos kosaras sracok voltak. A wellingtoni horvath nemzeti valogatott oldalszelen lealaztuk a helyi eroket, ugyhogy elegedeten mentunk haza:)
Tegnap este elkezdtuk tervezgetni a rovidre szabott deli szigeti turankat. Egy ismeros srac feljott hozzank egy-ket tanacsot adni. Mutogatott kepeket, es ra kellett jonnunk, hogy ha mindehova el akarunk menni csak a Deli-sziget eszaki reszen, akkor ket het is boven keves lenne, es akkor meg nem is lattuk, csak a sziget alig egyharmadat. Mindegy, suron betablazott hat napunk lesz Karacsony utan.

Udv, Gabor

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csodálatos a karácsonyi "feeling" ami belengi Budapest utcáit,,,de a napsütést és a min. 26 fokot nem helyettesítheti :(
Ha van egy kis időtök küldjetek nekem egy kis puttonnyal a jó időből (a címemet tudjátok)! Elvégre Mikulás van/lesz! :))
puszi
Moncsi:)

Névtelen írta...

Sziasztok!

Igazán kellemes élmény lehet a nyári melegben a karácsonyi kirakodóvásáronnézelődni, ezért nagyon irigyellek Titeket.
Az, hogy észre sem veszitek, hogy milyen gyorsan telnek a napok, hetek és hónapok azt jelenti, hogy jól érzitek magatokat, beilleszkedtetek és befogadtak Titeket.
Csak így tovább, további jó hetet

Pussz!
" A "

Névtelen írta...

A cipodet nem a castlepointi vizes kalandod viselte meg :-)))? Mindenesetre nem csinaltal rossz boltot...

Móni