2007. november 28., szerda

Hetkozinapi jelentes

Nem, nem. Meg mindig nem a Dori vagyok. Dorinak az utobbi hetekben annyi felkerese erkezett, hogy nem gyozi azokat teljesiteni. Kicsit feltem szegenyt, nehogy kiegjen, de elobb-utobb ugy is eloall valamivel:) Lassu viz partot mos.
Az elmult napok legnagyobb tortenese, hogy Ausztraliaban az ex-ellenzek nyerte a valsztasokat. Errol szerintem a kornyeken kivul sehol mashol a vilagban nem szamoltak be. A kampanyuk alapvetoen a globalis felmelegedes elleni harcra epult. Igy mostantol Asztraliaban rendszeresek lesznek a miniszterelnok es Al Gore fellepesei a reggeli musorokban, a rabok viragultetes es szemtszedes helyett ozonlyukat tomnek es szendioxidot gyujtenek, az oslakosokat letiltjak a nyiltuzi szalonnasutesrol, es a nagyteljesitmenyu amerikai autokat szallito teherhalyokat meg azelott kilovi a partiorseg, mielott azok partot ernenek. Hmmm, szep uj vilag.
Foldhozragadt temaknal maradva, talakozott mar valaki sz*rszagu viraggal? Na, itt meg olyan is van. Mostanaban mindenfele azt erzem, feluton a lepcson az utca fele, a botanikus kertben, a botanikus kert utan... A novenyt meg nem sikerult azonositani, mivel nagyon jol rejtozkodik. A szaga olyan, mint egy azott kutyaszorrel es keves citromos legfrissitovel felhigitott eldugult WC-kagylonak. Ha valakit izgalomba hozott, szoljon. Begyujtjuk a szagmintat egy kolasuvegbe, es elkuldjuk palackpostan. A Dunan meg nem tudom, hogy fog feluszni, legfeljebb lekuldunk erte valakit Romaniaba:)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nálunk még ki sem kell menni a házból és sz*r szag van és nem Sten miatt.Ömlik a sz*r a tv-ből rádioból, nem gyözök szellöztetni, a kocsival hideg ellenére lehuzott ablakkal megyek.Virágkép egyébként szép,de nem ajánlott névnapi és születésnapi csokorba mert ez a sz*r szagú vírág
id JL